Kieli / Langue / Language

ÄhtäriÄhtäri on "Aidosti luonnon rauhassa", mutta silti hyvien palvelujen äärellä. Kaupunkimme on pieni ja viihtyisä eikä suuriin kasvukeskuksiin ei ole liian pitkä matka. Palvelujen taso on säilynyt monipuolisen elinkeinorakenteen ansiosta. Terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat huippuluokkaa, onhan Ähtärissä oma sairaala, terveyskeskus, Veljeskoti sekä suuri joukko yksityisiä terveyden- ja hyvinvointipalvelujen tuottajia.

Ähtäri on valtakunnallisesti tunnettu matkailukohde, jonka myötä on rakentunut tasokkaat vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Huonoa ei ole sekään, että alueellamme on lähes 200 järveä. Näin ollen monien koti löytyy järven ääreltä. Asuntotarjonta on hyvä eikä vuokrien taso ole korkea.

Ähtäriin muuttaneita henkilöitä/perheitä muistetaan muuttajan paketilla. Kaupunki postittaa maistraatilta saadun osoitteiston perusteella paikkakunnalle muuttaneille kansion, joka sisältää infoa palveluista, karttoja, esitteitä sekä kylpyläliput.  Lisäksi ähtäriläiset yrittäjät toivottavat muuttajat tervetulleiksi erilaisilla etukupongeillla.

Tervetuloa Ähtäriin!

www.ahtari.fi/kaupunki/